Olet täällä

Tietoa verkkokaupasta

niin & näin -kirjat ja niin & näin -lehden irtonumerot myydään osoitteessa kauppa.netn.fi. Katso niiden osalta tarkemmat myyntiehdot täältä.

Kestotilaukset myydään edelleen netn.fi-sivuston oman verkkokaupan kautta. Alla olevat tiedot koskevat sitä.

Kaikki verkkokaupan tilaukset tallennetaan. Saatuja tietoja käytetään vain tilausten hoidossa, laskutuksessa ja perinnässä sekä enintään kaksi kertaa vuodessa Eurooppalaisen filosofian seura ry.:n esitteiden postittamisessa.

Tilaus käsitellään tavallisesti 1–3 päivän kuluessa, mutta esimerkiksi loma-aikaan toimitus voi kestää pidempään.

niin & näin -verkkokaupassa voi maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksutoiminnoilla (Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, LähiTapiola Pankki) sekä Neocard-, Mastercard, Visa-, Visa Electron -korteilla. (Ks. tarkemmin verkkokaupan käyttämän Checkout-palvelun maksuehdoista kohdat "Maksu pankkipainikkeilla" ja "Maksut luottokorteilla".)

Tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen kirjeessä tai tarvittaessa postipakettina lähimpään postitoimistoon.

Kestotilaaja-alennus

niin & näin -lehden kestotilaajat saavat tuntuvan alennuksen niistä verkkokaupasta myytävistä kirjoista, jotka eivät ole jonkin meneillään olevan alennuskampanjan piirissä. Alennus on 25 % verkkokauppaan merkitystä myyntihinnasta.

Kestotilaajat saavat kauppa.netn.fi-verkkokaupan kassalla alennuksen ostoksistaan koodilla KESTOALE.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.